keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Polttavan kuuma Desucon

Desucon oli taas ja allekirjoittanut oli siellä hengaamassa. Postaus ei ole kovin pitkä, koska mitään erityisempää ei tapahtunut enkä ollut kisaamassa tms. vastaavissa hommissa joista olisi jotain kerrottavaakin.


Pitkästä aikaa oli uutta pukua tarjolla ja sekin oli ihan uutuussarjasta suoraan 80-luvulta eli Aishite Nightin päähenkilö Yaeko Mitamura. Kyseinen asu on vain tunnarissa ja mangassa mutta eri kampauksella, joten hyvien reffiscreenshotien ottamine oli aika hankalaa. En muita uusia pukuja tehnyt kun työt ja kaikki muu elämässä vei niin paljon aikaa ja jaksamista.

Desucon-viikko oli jättänyt valtavat univelat kun rykäisin lauantain cossin kasaan lähes kokonaan viikossa, joten perjantaina jaksoin juuri ja juuri mennä Yuki Kajin ohjelmaan, jossa itse kunniavieras ei kyllä jättänyt kylmäksi vaikka tukalan kuuma pääsalissa oli sinne pakkautuneen suuren ihmismassan takia.

Mun jokanen con tiivistettynä
Ohjelman jälkeen poju-yde lähtikin omille teilleen ja jäin odottelemaan SparkleRinin photoshootin loppumista. Tällä aikaa vaihdoin arkivaatteisiin ja istuin Metsähallissa pari tuntia itsekseni. Stressilevelit tässä vaiheessa olivat aika kovilla, kun ei yhtään tiennyt milloin photoshoot loppuu ja väsytti sen verran että itku ei ollut kaukana. Pääsimme lepäämään siinä keskiyön paikkeilla ja kävin nukkumaan saman tien.

Lauantaina fiilis oli paljon parempi, vaikka olinkin edellisenä iltana uhonnut jo lähteväni kotiin nukkumaan. Uusi cossi piristää aina kummasti varsinkin kun hahmo on tärkeä ja asu mukava ja näyttää kivalta päällä.

Wexar
Lauantai kului puhtaan hengailun merkeissä sillä päivän ainoa ohjelma omalta osaltani oli cosplaykisa, joka alkoi vasta myöhään iltapäivällä. Kävin luennollakin mutta univajeen takia poistuin jo puolen tunnin jälkeen kun asia meni toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

joku tämmöne
Polttava paahde vei syömään jäätelöä josta oli vaikea ottaa kuvaa kun mokoma meinasi sulaa heti kättelyssä. Onneksi cossi oli suht mukava eikä kovinkaan kuuma, vaikka takissa olikin vuori ja peruukissa reilusti tukkaa.

Cosplaykisa koitti jossain vaiheessa ja vaikka ECC-karsinnoissa olikin 14 osallistujaa, noin puolet esityksistä jätti melko kylmäksi ja loput olivat joko ihan ok tai tosi hienoja ja oivaltavia. Puvut ainakin olivat hienoja ja Hall-cosplaykisakin oli mukavaa katsottavaa vaikka en kuvia ottanutkaan. 

Illalla olisin halunnut päästä nukkumaan mutta jäimme majoittavan kaverini kanssa pelaamaan rytmipelejä. Pelasin niitä viimeksi joskus ekassa Yukiconissa ja oli ihan hauska rämpytellä kun ei ollut edes jonoja siihena ikaan illasta. 

Sunnuntai koitti ja päivä koostui yllätys yllätys, hengailusta kun taas väsytti eikä jaksanut mennä ohjelmiin mihin oli ajatellut (mm. itabagit ja eroottiset cosplayt kiinnostivat) paitsi päättäjäisiin, koska oli pakko saada tietää miten avajaisissa alkanut Desuvisa päättyy.

Mä ja Emmisein oltii iha samiksii kukkien suhteen
Seuraava con olisi sitten Tracon jonne onkin jotain jännempää settiä luvassa (kuin hengailua) jos kaikki menee nyt niin kuin haluaisin niiden menevän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti