tiistai 5. tammikuuta 2016

Glitteriä, hikeä ja cosplaytanssiaiset

Cosplaytanssiaiset järjestettiin Glorialla 2.1.2016 Pääkaupunkiseudun cosplay ry toimesta. Nämä olivat kaiken kaikkiaan kolmannet cosplaytanssiaiset tähän mennessä joita on järjestetty. Itsehän olin tosiaan silloin 2013 niissä ekoissa Toimintakeskus Hapen tiloissa ja koska en ole PC:n jäsen, en ollut 2014 vain jäsenille suunnatuissa tanssiaisissa. Asiasta toiseen, tiesin siis noin suurin piirtein mitä oli edessä, kun kuulin, että cospaytanssiaiset 2016 tulee tapahtumaan.
Tanssiaisissa on siis ensiksi historiallisia noin puolet ajasta ja sen jälkeen disco. Jäi harmittamaan vuonna 2013, etten osannut paljoakaan historiallisia tansseja ja onnistuin missaaman pari sellaista, jotka olisin jopa osannut. Päätin siis nyt petrata ja mennä oikeasti niin treeneihin, joita järjestettiin pitkin joulukuuta. En päässyt aivan kaikkiin, mutta viimeiset 8h kestävät treenit, joissa kerrattiin kaikki tanssiaisissa olevat historialliset korvasi senkin pienen aukon.

Olin siis valmistaunut tanssien puolesta paljon paremmin nyt kuin ensimmäisellä kerralla. Puvun kanssa taas tappelin tanssejakin enemmän, sillä sain sen lähes valmiiksi vasta juuri ennen lähtöä Glorialle. Pari pikkujuttua jäi uupumaan, mutta ne eivät olleet mitään niin isoja että olisin niistä jaksanut välittää siinä tilanteesa. Teen ne sitten vaikka photoshoottia varten.
Cossasin tanssiaisissa tosiaan Kirari Tsukishimaa, nimikkosarjastaan Kirarin Revolution. Asuni on sarjan toiselta tuottarilta Black Wood-juonikaaresta.

Niin uguu
Aloitin cossin heti joululoman alettua ja pakersin sen parissa sen pari viikkoa ja kuten sanoin, sain sen lähes valmiiksi tanssiaisia varten. Vain tuo kaulakorun tähti ja saparoissa olevat ponnarit jäivät uupumaan.

Kuva löytyi Glorian Flickr-kuvien seasta
En ottanut järkkäriäni mukaan muiden laukkujen takia, joten napsin kuvia tabletillani eli luvassa kasa selfieitä ja huonolaatuisia kuvia.

hei olen päässyt paikalle-selfie

Lavalla oli hauskat Happy New Year 2016-ilmapallot
ja mulla on tossa kyllä vielä se mekko päällä vaikka ei näytäkään ihan siltä


Pornopolkkaa tanssittiin 4 kertaa peräkkäin ja harmittaa, etten uskaltanut mekon takia mennä mukaan

Sain kuitenkin itsekin tanssittua ja sen näkee naamasta ja mulla on vieläkin se mekko päällä
Iltabileisiin vaihtui vaatteet
Suurin osa biiseistä oli tuntemattomia mut kyllä niihin jotain osasi heilua

Tässä vaiheessa tanssiaisia oli jäljellä 1,5h ja kaikki alko lagaamaan ties missä ja joku 10 tanssi

Eipä mulla kai muuta lisättävää ollutkaan, kiitos kaikille tanssipareilleni ja niille, keiden kanssa vietin aikaa noin muutenkin kuin tanssimisen merkeissä, toivottavasti näitä tanssiaisia järkätään myös tulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti