keskiviikko 22. elokuuta 2018

Jadenin pukuhommat

Eli katsaus vuoden 2016 Yu-Gi-Oh! GX Jaden/Judai Yuki-cossin valmistukseen. Koska cossi tehtiin osana ryhmää, osa ratkaisuista valmistuksen suhteen ovat melko jännittäviä, koska olin valmistamassa myös kahden muun ryhmäläiset asuja ja aikaa oli vain pari viikkoa.

Aloitetaan vaikka kengistä. Kaivoin kaapista vanhat cossikengät ja päällystin ne mustalla huovalla ja punaisella kankaalla, ei mitään erikoista sinäsnä kun luvassa oli vain kuumaliimailua ja käsinompelua. Mustat osat päätyivät olemaan huopaa siksi, että valmistin myös kahdet muut samanlaiset kengät ja aikaa oli vähän ja huopaa on aika helppo käsitellä.

Mallailua
Tärähtänyt shoecover

Valmiit popot
Takki oli myös aika yksinkertainen homma, ei mitään liian erikoista paitsi kummallinen valkoinen kauluri. Korkeaan kaulukseen laitoin tukikangasta, jonka olemassaolosta en vielä tiennyt Lysanderin tekoprosessin aikoihin. 


Roipale joka esittää kauluria
Valmis kauluriii
Valmis takki
Koska cossi ei inspannut ihan älyttömästi, olin laiska ja tilasin ensimmäistä kertaa hahmoperuukin. En tykännyt siltä ,miltä se näytti suoraan pussista otettuna ja ompelin siihen lisää oranssia ja ruskeaa kuitua vanhoista peruukeistani.




Photoshoottia varten väsäsin myös oikean kokoisen (?) Winged Kuribohin rekvisiitaksi, kun en Duel Diskiä omista. Samalla tämä oli myös ensimmäinen kokeilu pehmolelujen saralla, oli ihan kivaa! En tajunnut tekovaiheista näpsiä kuvia, mutta päämateriaalina toimi aukiharjattu villalanka ja huopa. Tassut ovat fleeceä, jota mulla on nyt metrin verran varastossa ylimääräisenä. 


Sain tästä cossista kunnon kuvia nyt pari vuotta myöhemmin, mutta parempi myöhään kui ei milloinkaan! Kiitokset liviviilille kuvaamisesta. Editointi by yours truly.





Jälkikäteen vasta huomasin, ettei onnistuineissa kuvissa näkynyt kenkiäni ollenkaan, mutta tässä todistusaineista että ne olivat jalassa samalla kun Kuriboh putosi maahan ja ryntäsin pelastamaan sitä:



Höhö Kuribohilla Kuriboh-kortti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti