keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Vuoden toinen photoshoot-postaus

Huh heijaa, tämä postaus piti tehdä varmaan jo kaksi kuukautta sitten, mutta kaikenlaista on tapahtunut tässä eikä ajatukset ole olleet blogin puolella päällimmäisenä. Julkaisen vihdoin ja viimein kesältä loput kuvat ja syksyn Pääkaupunkiseudun cosplay ry:n Pauligin huvilalla olleen photoshoot-tapahtuman otoksia. Yksi syy postauksen viivästymiseen oli juurikin tuo Pauligin shootti, sillä odotin josko olisin saanut kaikkien kuvaajien kuvat julkaistua tässä kerralla, mutta en ole vielä saanut ihan kaikkia enkä ole kuvaajia viitsinyt häiritä sen jälkeen.

Kesällä sain viimein toteutettua vähän isomman photoshoot-idean, joka vaati kuvaajan lisäksi myös toisen ihmisen olemaan ns. ihmisproppina. Olen cossannut Tales of Xilliasta Leiaa ja myöhemmin Agriaa ja nämä kaksi ovat pelissä arkkivihollisia omalla tavallaan, joten en voinut olla hyödyntämättä Agrian shootissa tätä aiempaa cossia.

Leia itseni päällä
Värväsin hommaan siis Nicolen ja Veeran, joista jälkimmäinen sai suuren kunnian hengailla vanhassa puvussani. Kukaan itseni lisäksi ei ole aiemmin pukeutunut cosseihini, joten oli outoa nähdä asu, jota vain itse on pitänyt päällä jonkun toisen niskoilla. Tavallaan sai nähdä, miltä itse näyttää siiä cossissa toisen silmin sillä Veera on about samaa kokoa ja pituutta mun kanssa. Suuret kiitokset kummallekin, hienoja kuvia tehtiin yhdessä vaikka mulla ei ollut mitään hirveän selkeää visiota lokaation ja fiiliksen lisäksi.

Kuvat editoinut allekirjoittanut ja Nicole





Ja koska shoottipostaus ei voi olla mitään ilman bloopers-kuvia, tässä tulee:

se mielihyvä mikä vanhojen proppien rikkomisesta tulee
i see no difference
Pkscosplay järjesti syyskuussa Pauligin huvilalla puhtaasti kuvaamiseen keskittyvän tapahtuman, johon osallistuin nyt ensimmäistä kertaa aloitettuani yhdistyksen toiminnassa tässä syksyllä. Tapahtumaan tuli siis randomilla cossaajia ja kuvaajia, joista ehkä osa oli sopinut tieytstä shootista etukäteen mutta muuten ihan sokkona oltiin kuvaamassa ja kuvattavana eri ihmisten kanssa. Aluksi oli vähän kankeutta pyytää ketään kuvaamaan, sillä coneissa kuvaaja on aina se joka tekee aloitteen eikä toisinpäin. Kun jatkuvasti muistutti itseään siitä, että kaikki kuvaajat ovat tulleet paikalle juurikin kuvaamaan, kynnys laski ja lopulta tulikin oltua vaikka kenen kameran edessä.

Kuvat ottanut Biffe 



Seuraavan satsin ottanut Mika Lumpola



Oli ihan mielenkiintoista työskennellä sellaisten kuvaajien kanssa, jotka eivät tienneet mitä cosplay tarkoittaa tai olleet niin sanotusti skenessä, multa kysyttiin mm. että kuinka kauan oon näitä mallinhommia tehnyt ja oli vähän että jaa-a, enpä kuule tiedä :D

Sellaisia juttuja. Rykäisen tässä loppuvuodesta kasana vielä jonkinlaisen kokoomapostauksen, jotta saadaan 2018 kasattua ja käytyä vielä kerran läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti