sunnuntai 26. joulukuuta 2021

Oma cosplay-työhuone!

 Muutoksen tuulet ovat puhaltaneet, sillä olen siirtynyt kaavoittamisen ja ompelun keittiön pöydältä ja olohuoneen lattialta omaan työhuoneeseen, jollaisen sain tänä vuonna! Tämä postaus käsitteleekin tämän uuden huoneen esittelyä. On ihan huikeeta, että kaikki cosplayhyn liittyvät tavarat ja itse cossit ovat nyt samassa paikassa, eikä tarvitse kaivaa aina työpöydän laatikoita tai komeroa läpi neulaa tai cossin osaa etsiessä. 


Siirrytään itse asiaan!

Näkymä kun astuu huoneeseen

Oven takaa löytyy sovitusnukke

Edelliseltä asukkaalta jäi muumitapetit seinään, ja vaikka en itse niistä pahemmin välitä, koin tapetit tarpeeksi neutraaleina joten ne saivat jäädä. Kaavapaperirullat asettelin luovasti pihalyhtyyn, koska sopivan kokoista ja kivan näköistä kaavapönttöä ei etsinnöistä huolimatta löytynyt.

Laatikoston sisältö

Ompelunurkka

Pieni ompelunurkkani on ollut samanlainen vuodesta 2013, pöytä voisi olla ehkä vähän isompi mutta tällä kokoonpanolla mennään tulevakin vuosi eteenpäin. Tuoli tosin voisi jo joutaa vaihtoon....

Työpisteeni, jossa hoituvat koulutyöt ja piirtäminen

Huoneen kolmes nurkka, jossa on vaatekaapit ja kokovartalopeili


Cossit ovat päässeet nätisti kaappiin, vaikka kaappi noin muuten on vielä melkoinen sekamelska. Paikkaansa hakevat vielä valokuvauskamat, maalilaatikko sekä tyllihameet, jotka tällä hetkellä ovat sullottuna cossien alapuolelle. Yläpuolelta löytyy vanupusseja ja saumuri.


Viereinen kaappi sisältää kaikenlaista pientavaraa sekä peruukkeja.

Kätevät vetolaatikot!

Siinä olikin kaikki olennainen! Halusin jättää huoneen keskiosan tyhjäksi, jotta siinä mahtuisi mm. kaavoittamaan ja leikkaamaan kankaita. Tosin isommat kaavoitustyöt, kuten kellohame, joutuu tekemään olohuoneessa kun työhuoneeseen ei tilasta huolimatta ihan kaikkea kuitenkaan mahdu. 

Iso osa tavaroiden paikoista on ollut sama jo vuosia, joten kaikki eivät ole ehkä niin loogisesti järjestelty kuin voisi olla. Olen kuitenkin itse tottunut tähän vähän epämääräiseen systeemiin enkä viitsinyt järjestellä kaikkea aivan uusiksi uuteen tilaan. 


Tässä taisikin olla vuoden viimeinen postaus! Kunpa ensi vuonna pääsisi jo coniin, että pääsisin kirjoittelemaan taas conraportteja. Yllättävän paljon olen kuitenkin saanut kirjoiteltua tänne näin conittomana aikana, tämä taitaa olla tämän vuoden kuudes postaus. Ensi vuonna on myös kymmenes vuoteni harrastuksen parissa, ja sen kunniaksi tiedossa olisi eräs isompi cosplayprojekti mikäli kaikki sujuu, kuten olen laskenut.

Ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti