keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Haalarihommia + Kyokon photoshoot

Kyokon potkuhaalarin salaisuuksia olisi tarkoitus avata tässä postauksessa.

Kyoko on varmaan yksi lempparihahmoistani ikinä, joten odotin jo sormet syyhyten sitä, että pääsisin jo työstämään haalaria sun muuta. 

Tämä on niitä asuja, mistä ajattelee että tällaisen tekee yhdessä illassa, mutta siihen meneekin se 2 viikkoa aivan hujauksessa. Ompelupuoli ei ollut mitään erikoista, joten en siitä ottanut mitään kuvia. En ole ennen tehnyt haalaria, joten tämän tekeminen oli erittäin jännää.

Käytin vanhoja puunappeja mitkä löysin cossikamojen seasta ja koska en pitänyt niiden tekstuurista/matasta väristä maalattunai ne, maalasin vielä kerroksen kynsilakalla.

Nappi
Haalarin merkkien tekemiseen meni yllättävän paljon aikaa. Ehkä osittain siksi, että päätin maalata ne käsin. Selkämerkeistä vasta kolmas onnistui, kun tajusin maalata kankaan ns. väärälle puolelle sillä oikealle puolelle maalattaessa jäljestä tuli erittäin suttuista ja epätasaista. 
Vasemmassa reunassa näkyy eka yritys
Haalarimerkkien ompelua käsin yöllä pakastimen päällä
Oli vaikeuksia keksiä sopivaa tapaa saada haalari kätevästi auki edestä niin, ettei se näyttäisi pöljältä. Päädyin tarranauhaan. joita ompelin pieninä paloina jotta välttyisin mahdollisimman monelta epämääräiseltä rypyltä. Jälkikäteen mietittynä olisin voinut keksiä toisenkin tavan, mutta ehkä sitten seuraavaan haalarin jos sellainen pitää joskus tehdä. 
Valmis puku
Samaan syssyyn tämän kanssa ajattelin änkeä myös äskettäin otetut photoshoot-kuvat! Vihdoinkin kuvia edes yhdestä tänä vuonna tehdystä cossista. Tai kaikista cosseista on olemassa joitakin kuvia, mutta taso on "hei otetaa äkkiä kännykäl täst ryhmäcossist ees joku kuva" ja jotain conin pimeällä käytävällä räpsäistyjä otoksia. 

Kuvauspaikkana oli lähellä sijaitseva eläinsairaala, ajattelin harmaan betonirakennuksen olevan ihan käypä tausta Kyokolle kun sarjassakin pyörii sellaisissa. En ihan tiedä, haimmeko jotain tiettyä tunnelmaa tässä photoshootissa vai otimmeko vain todistusaineistoa siitä, että tällaista on tullut tehtyä tänä vuonna. Kuvaajanani oli siis pikkusiskoni, joka on ottanut parista aiemmastakin cossistani kuvia. 




Cossi on muuten mukava ja kiva, mutta kuvien kanssa tulee ongelmia sillä suurimmassa osassa näytän lähinnä hölmöltä kun haalari ryppyyntyy ihan hassuista kohdista. Ainakin on edes muutama kuva mitä kehtaa esitellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti