lauantai 5. joulukuuta 2020

Tähkäpää-photoshoot harmaaseen syksyyn

Valoa conittomaan vuoteen sai tuotua photoshootin voimin, jossa oli tavallista ulkoilmashoottia enemmän työstämistä. Tähkäpää on Räyhä-Ralf 2-elokuvassa varsin pienessä roolissa muiden prinsessojen ohella, mutta prinsessojen oleskeluhuone pyjamineen on jäänyt mieleen varsin vahvasti. Se olikin lähtökohta koko shootille: pastellivärejä, herkkuja ja hengailua. Paikka, jossa shootti tapahtui, on sisustukseltaan aika karu joten sen peittämiseen tarvittiin yhtä sun toista. Rekvisiittaa olikin lopulta aika paljon: donitseja, suklaapatukoita, macaroneja, harja, lukuisia (väreiltään sopivia) kirjoja, tyynyjä, lakanoita ja valoja!

Pituutta peruukkiin haettiin toisella pitkällä peruukilla ja saimmekin piilotettua "yhtymäkohdan" aika hyvin, vaikka itse sanonkin. Tuntui pahalta kirjaimellisesti maata peruukin päällä, joka ei ollut edes omani. 

Kuvaajana toimi Niyarifa, jonka kanssa olen aiemminkin shootannut cosseja. Suunnittelimme paljon etukäteen mm. rekvisiitasta, joten ite shoottitilanteessa ei tarvinnut kuin asetella tavarat paikoilleen kun visio kummallakin oli sama. Assaroimassa oli tuttuun tapaan Hanjo, joka oli yhtä aikaa kuvausassistenttina, harjaamassa peruukkeja ja asettelemassa rekvisiittaa. 

Suosikkikuvani koko shootista!
Sitten toinen puolisko, halusin kokeilla Tähkäpään taikahiusten imitoimista valoilla ja mielestäni onnistui ihan kivasti. Oli aikamoinen show saada valot peruukin sekaan ilman, että koko roska tippuu lattialle tai menee solmuun. 

Loppukevennyksenä behind the scenes-kuvia! Lopullisia kuvia katsellessa unohtaa helposti, miltä tilanne oikeasti näytti. 

Kuvauspaikka

Jaa mikä sotku?Nää on ny ne taikahiukset

Tässä oli samalla vuoden viimeinen postaus! En tuttuun tapaan teekään loppukatsausta, koska cosseja tuli tehtyä vain 2 tänä vuonna enkä tämän Tähkäpää-shootin lisäksi shootannut muita cosseja. Toki conittomaan vuoteen mahtui kaikenlaista cosplaytekemistä, kuten Assembly Online-tapahtuman cosplaytiimissä toimimista sekä kesällä PKS Cosplayn somevastaavana kuvausprojektissa. 

Ensi vuoteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti