sunnuntai 24. joulukuuta 2023

Joulukalenteri 3/3

Onkin joulukalenterin kolmannen, eli viimeisen osan aika! Oli ihan hyvä päätös jakaa nämä muutamaan osaan sen sijaan, että olisin jokaiselle päivälle naputellut oman postauksensa. 

 17. Behind the scenes-kuva photoshootista

Aurora-cossista Meriharjussa 2021 on tosi paljon hyviä bts-kuvia, parhaimmillaan oli 4 ihmistä häsäämässä ympärillä samalla kun poseerasin :D 

Kuva: Nyymix

Tässä vielä Nyymixin nappaama kunnon kuva samasta tilanteesta:

18. Ryhmäcossi

Cossaan pääosin yksin (ja joskus kaksin), mutta haaveilen kovasti Ouran-ryhmäcossista! Yhden lempisarjoista lisäksi aina kun on nähnyt muilla ryhmäcosseja tästä, niin on näyttänyt olevan tosi hauskaa.

19. Cossi, johon on mennyt vähiten rahaa

En osaa tarkalleen sanoa, todennäköisesti jokin alkupään puvuistani jotka tein melko nollabudjetilla ja sellaisista materiaaleista, jotka löytyivät kotoa. Esimerkiksi Knuckles-cossiini käytin jotain siskon vanhoja housuja ja ostin puoli metriä kangasta toppia varten, muuten kaikki muut materiaalit peruukki mukaan lukien löytyivät kaapista.

20. Cossi, johon on mennyt eniten rahaa

Katarina taitaa viedä enimmäisen sijan, sillä sen materiaalit kustansivat yli 600e (cossissa on jotain 15m kangasta). En ole juurikaan pitänyt kirjaa cosseihin menneistä summista, poikkeuksena Katarinan kohdalla päätin huvikseen kirjata exceliin tarkat summat jonka vuoksi pystyn heittämään todenmukaista arviota. Katarina nousisi todennäköisesti ykköseksi ilman exceleitäkin sen takia, että kankaiden hinnat ovat nykyään aivan eri kuin vielä muutama vuosi sitten. 

Kuva: Regzo

21. Lemppari cossin osa

Tämä on kyllä vaikea! Katarinassa on paljon tosi hyviä juttuja, mutta voisin vaihtelun vuoksi nostaa vanhempien pukujen suosikkiosia esille. Ehkä näin heittämällä top 3 ovat Polkan päivänvarjo, Harukan paraatipuvun kengät sekä Uiharun hiuspanta. Harukan kengissä harmittaa tosi paljon, että huonon kisakokemuksen vuoksi en käyttänyt kyseistä cossia kuin kerran ja nykyään puku ei täytä vaatimuksiani noin muuten, että viitsisin sitä pitää. 

Hauska päivänvarjo!

Oikein kivat kengät! 
Kuva: Santtu Pajukanta


Voih Yukicon ;__; Mutta siellä kukkapanta näkyy!
Kuvaajaa en valitettavasti muista.

22. Con, jota odotat eniten

Yleisesti ottaen Desut ovat suosikkiconejani, joten ensi vuodelta odotan eniten Frostia ja kesädesua! Nyt pari kertaa kulissien takana työskennelleenä tuntee myös enemmän porukkaa conin takana, jonka myötä Desuissa on ollut vielä erityisen mukavaa olla. Metsahällista on myös aina kiva bongailla cosseja sekä kavereita!

23. Jouluinen/talvinen cossi

Pakko myöntää tässä kohtaa, että en ole juurikaan shoottaillut talviaikaan (ainakaan ulkona) eikä teemalliset sesonkicossit ole myöskään oma juttuni. Voisin ihan huvikseen jakaa jostain teinivuosilta Alois-cossistani hyvin edgyä lumikuvastoa :D Tämä oli varmaan ensimmäisiä kokeiluja photoshoottien kanssa ilman, että pönötän suoraan kameran edessä. 

Siinä se pötköttää

En tarkalleen ottaen muista, mikä tässä oli ideana....olin tuohon aikaan sen ikäinen, että tekoveri tuntui ajatuksena Tosi Coolilta ja Kuroshitsujissa verta nyt riittääkin, ainakin Aloisin kohdalla. Sitä en tiedä, mikä tämä lumijuttu tarkalleen ottaen oli. Varmaan sekin tuntui coolilta (heh) ajatukselta, että olisi vitivalkoista lunta kirkkaanpunaisen veren kanssa. Mene ja tiedä. Onneksi tätä shoottielämystä kanssani jakoi vain siskoni.....

24. Unelmien cossi

Tällä hetkellä ei ole mitään ultimatum haavecossia, mutta olen jo vuosia haikaillut pääseväni joksus tekemään Niken hääasun (Soredemo Sekai wa Utsukushii). Kaverin kanssa oli tarkoitus vuosia sitten tehdä Niken ja Livin asut paricossina ja ehdimme jo joitakin materiaaleja ostaa, mutta emme koskaan päässeet edes kaavoituksessa alkuun. Tässä kohtaa valitsisin jo aivan toisen materiaalit näihin kuin ne alkun perin hankitut :D  Tässä cossissa pääsisi kirjomaan ja sormeni syyhyäisivät päästä tutkimaan erilaisia historiallisia pukuja, jotka tässä ovat olleet inspiraationa....!



Semmoiset jutustelut tällä kertaa, en ole blogin puolella aiemmin tehnytkään tämäntyylisiä postauksia ja tätä oli mielestäni kiva tehdä!

Ensi kertaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti